Kickboxing Team aloittaa potkunyrkkeilyn ja thainyrkkeilyn peruskurssin Oulussa tiistaina 14.8.2018. Kurssilta saat eväät molempien lajien harjoitteluun jatkoryhmissä. Treenit pidetään Pohjois-Suomen monipuolisimmassa kamppailulajien harjoituskeskuksessa KBT Fight Centerissä, osoitteessa Uusikatu 35. Kurssi kestää noin 2 kuukautta.


Peruskurssin harjoitukset pidetään KBT Fight Centerissä (Uusikatu 35) ja harjoitusajat ovat:


Tiistai 20.00 - 21.30
Torstai 20.00 – 21.30


Kun kurssia on kestänyt 3 viikkoa kurssilaiset voivat ilman eri maksua käydä myös Combat Fit -kuntotunnilla maanantaisin klo. 17.00 - 18.00 ja kuntopotkiksessa sunnuntaisin klo. 16.30 – 17.30.

 

Etkö pääse ensimmäisiin treeneihin? Eipä huolta, peruskurssilla kaikkia tekniikoita kerrataan paljon ja mukaan pääsee kahden viikon ajan. Ei pakollista ennakkoilmoittaumista. Ikäraja kurssille on 13 vuotta, mutta siitä voidaan tapauskohtaisesti joustaa. Peruskurssilla ei tarvita muuta varustusta kuin sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.


Kurssin hinta on 120€ tai etuhinta 90€ (koululaiset, opiskelijat ja työttömät). Voit maksaa myös Smartum-seteleillä. Maksun voit suorittaa tilisiirrolla (Kickboxing Team ry FI58 5740 8920 0587 70) tai käteisellä treeneissä. Treeneissä saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa!


Kickboxing Team on Oulun menestynein seura sekä potkunyrkkeilyssä että thainyrkkeilyssä. Saavutuksiimme kuuluu mm. potkunyrkkeilyn maailmancupin voitto, maailmancup-mitaleita, nuorten MM-hopea ja EM-pronssi, aikuisten MM- ja EM-edustuksia, ammattilaismenestystä sekä kymmeniä Suomen mestaruuksia. Thainyrkkeilyssä Kickboxing Teamin ottelijat ovat saavuttaneet aikuisten Suomen mestaruuksia ainoana oululaisseurana.

 

Kilpaileminen ei ole seurassa pakollista ja 90% harrastajistamme on mukana pelkästään kuntoilumielellä, mutta halutessasi voit edetä lajissa pitkälle. Maailmanluokan valmennustieto takaa kehittymisen myös harrastajaryhmissä.


Lisätiedot
info@kickboxingteam.com tai puhelimella Leif ”Lepa” Stenius 0400-585287