Kuntonyrkkeily on liikuntamuoto, jossa käytetään nyrkkeilytekniikoita kunnon kohottamiseen ja motoriikan kehittämiseen ilman kilpailullisia päämääriä. Kontaktia kuntonyrkkeilyssä otetaan vain säkkiin ja iskutyynyihin, ei harjoituspariin, joten harjoittelu on hyvin turvallista ja sopii jokaiselle.

 

 

 

 

Kickboxing Teamin kuntonyrkkeilytunnit on suunnitellut päävalmentajamme Leif "Lepa" Stenius, jolla on nyrkkeilystä ja liikunnanohjauksesta yli 20 vuoden kokemus. Tunteja pitävät Lepan lisäksi kokeneet kuntonyrkkeilyohjaajamme.

 

 

 

 

 

Kuntonyrkkeily verryttää erityisesti niskan- ja hartianseutua, joten se sopii erityisesti toimisto- ja päätetyötä tekeville työkyvyn ylläpitoon. Tunnit on suunniteltu niin että kalorit kuluvat reippaaseen tahtiin ja rasva palaa taatusti. Kuntonyrkkeily ei vaadi notkeutta tai huipputason koordinaatiota, joten mukana pärjää jokainen.

 

 

 

 

Kuntonyrkkeilystä ei järjestetä erityistä peruskurssia vaan mukaan voi tulla suoraan ilman aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä tai muistakaan kamppailu- tai liikuntamuodoista. Voit maksaa tunnit joko kertamaksulla (5€/8€), 12 kerran kortilla tai kuukausimaksulla, sitoutumispakkoa ei ole. Kuntonyrkkeily on todellinen matalan kynnyksen laji!