Combat Fit on huipputehokas koko kehon liikuntamuoto, joka on kehitetty kamppailulajien oheisharjoitteluksi. Se kehittää ihmisen kaikkia fyysisiä ominaisuuksia: Combat Fitiin kuuluu lihasvoima-, kestävyys-, koordinaatio-, nopeus- ja notkeusharjoitteita. Harjoittelussa painotetaan toiminnallisuutta niin että yksi ja sama harjoitusliike kehittää montaa ominaisuutta.

 

 

 

Combat Fitin harjoitteluun kuuluvat kehonpainolla tehtävien harjoitusten lisäksi mm. levytangot, kahvakuulat, kuntopallot, voimakeilat ja monet muut harjoitusvälineet, jotka tekevät treenistä tehokasta,  hauskaa ja monipuolista. Välillä lyödään myös säkkiä, mutta siinä ei keskitytä tekniikkaan vaan hien saamiseen kamppailunomaisella tavalla. Treenit kestävät tunnin ja pitävät sisällään lämmittelyn ja tekniikkaopastuksen sekä tehokkaan treeniosuuden ja kevyen jäähdyttelyn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kickboxing Teamin Combat Fit -tunnit soveltuvat sekä kamppailu-urheilijoiden oheisharjoitteluksi että kamppailua harrastamattoman kuntoilijan tehojumpaksi. Kaikki harjoitukset skaalataan siten että huippu-urheilija ja keski-ikäinen perheenäiti tai -isä voivat tehdä saman treenin ja kehittyä kumpikin omalla tasollaan.

 

 

 

 

 

 

 

Combat Fit ei vaadi erillistä peruskurssia tai taustaa kamppailulajeista vaan voit tulla suoraan treeneihin hikoilemaan! Voit maksaa tunnit joko kertamaksulla (5€/8€), 12 kerran kortilla tai kuukausimaksulla, sitoutumispakkoa ei ole!

 

 

 

 

 

Katso videoklippi Combat Fit -tunnilta: https://www.youtube.com/watch?v=yeA7k77rAko